بیوگرافی میثم مطیعی مداح مشهور اهل بیت

طی سال های اخیر مداحان و روضه خوانان بسیاری در کشور ما به شهرت رسیدند. از آن جایی که مردم مسلمان ایران برای ماه محرم و صفر ارزش و اعتبار خاصی قائل هستند لذا ارادت خاصی به خادمان امام حسین (ع) نیز دارند .  عوامل مختلفی می‌تواند باعث شود که یک مداح بین مردم بسیار محبوب شود. از خادم محض امام حسین (ع) بودن تا استفاده از اشعار مناسب و صدای خوب و حتی فعالیت های سیاسی و فرهنگی.

 

در این نوشته قصد داریم تا مروری بر بیوگرافی میثم مطیعی مداح بسیار معروف ایرانی داشته باشیم. پس تا انتهای این نوشته با ما همراه بوده و حتما نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

تولد و ورود به عرصه مداحی

میثم مطیعی مداح اهل بیت و بیت رهبری متولد دهه شصت در تهران می‌باشد. او از همان دوران کودکی علاقه زیادی به مداحی و علوم مذهبی داشت. مطیعی شاگرد آیت الله مجتبی تهرانی بوده است. آموزه های استادش سبب شده بود تا مدت ها از رسانه ها خصوصا صدا و سیما فاصله داشته باشد و اجازه ندهد که آن ها مداحی‌هایش را از طریق تلویزیون پخش کنند و یا این که با او مصاحبه داشته باشند.

تحصیلات میثم مطیعی

میثم مطیعی از معدود مداحانی است که دارای مدرک دکتری می‌باشد. او در سال 1389 خورشیدی در مقطع دکتری دانشگاه امام صادق قبول شد و بعد از 5 سال توانست از تز دکتری خود دفاع کرده و نمره عالی به دست آورد.

او همچنین در سال 1395 به عنوان عضوی از هیئت علمی دانشگاه الهیات منصوب شد. او همچنین اعلام کرده است که بیشتر وقت خود را صرف شغل و کارهای تحصیلی اش می‌کند و مداحی را شغل و حرفه‌ی خود نمی‌داند. او گفته است که انجام مداحی برای او توفیق بوده است. به همین دلیل هنگامی که در مراسم های مختلف از او برای مداحی دعوت می‌شود بدون هیچ گونه تعارفی نه می‌گوید.

آثار دیگر این مداح

موضوعات تعداد زیادی از مداحی های میثم حول محور مسائلی چون مقاومت ، جنگ های سوریه ، عراق ، یمن ، بحرین است. او همچنین آثاری به زبان عربی داشته است که در میان کشورهای عرب زبان بازتاب بسیاری داشته است. او همچنین یک مداحی علیه داعش داشته است که به زبان فارسی و عربی آن را اجرا کرده است.

او در عید فطر سال 1396 شعری خواند که اینطور به نظر می‌رسید که انتقاد از حسن روحانی و مسئولین است. این موضوع سبب شد که مسئولین نسبت به این شعر اعتراض کنند. اما رهبر این اعتراض را بی جا دانست.

دیدگاه خود را بگذارید